Webdesign

Uw klanten willen uw informatie moeiteloos terugvinden, liefst in een oogstrelende omgeving.

Digital Comet besteedt extra veel aandacht aan het ontwerp van een soepele, duidelijke en aantrekkelijke site waar surfers graag op vertoeven.

Gebruiksvriendelijk

Het belangrijkste is dat uw website gebruiksvriendelijk is. Surfers hebben immers weinig geduld. Daarom moet uw informatie makkelijk beschikbaar zijn. Digital Comet ontwerpt met nadruk op eenvoudige en intuïtieve navigatie die uw bezoekers toelaat vlot te vinden wat ze zoeken.

Aanpasbaar

Uw dynamische website implementeren we in het open-source Content Management System Joomla. Met dit CMS kunt u uw site bijwerken en uitbreiden zoveel en wanneer u maar wil. Zonder dat u iets van programmeren hoeft af te weten! Met de krachtige eigenschappen van Joomla kunt u uw klanten nog beter begrijpen en inspelen op hun wensen.

Statische websites implementeren we liever met site-generator Hugo. Deze sites laden razendsnel en zijn volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en zoekmachines.

Standaarden

Digital Comet creëert uw site altijd volgens webstandaarden. We scheiden vorm en inhoud van elkaar. Gevolg? Uw website blijft, niet alleen op afwijkende browsers, maar ook op tablet en smartphone prima bruikbaar.

Google en andere zoekmachines lezen en indexeren zulke sites ook veel beter, waardoor u hoger eindigt in de ranking dan uw concurrenten. Uw site is compatibel met de technologie van vandaag én klaar voor het internet van morgen.

Rendabel

Hoe bewegen uw bezoekers zich over uw site? Vinden ze wat ze zoeken? Zien ze wat u hen wil tonen? Deze vragen houden u en ons bezig. We monitoren elke site die we ontwerpen met Google Analytics.

We analyseren voor u het verkeer op uw website. We geven tips om ervoor te zorgen dat meer bezoekers klanten worden. Zo wordt uw website meer dan een online visitekaartje: een rendabel onderdeel van uw onderneming.